I 2010 åpnet Pârlans sin aller første butikk – som selger klassiske karameller, sauser og sjokoladedekket konfekt.
Ingredienser ble smeltet i kobbergryter, søtsaker forsiktig kuttet for hånd og presentert i vakre design.
I 2010 åpnet Pârlans sin aller første butikk – som selger klassiske karameller, sauser og sjokoladedekket konfekt.
Ingredienser ble smeltet i kobbergryter, søtsaker forsiktig kuttet for hånd og presentert i vakre design.
I 2010 åpnet vi vår aller første butikk – som selger klassiske karameller, sauser og sjokoladedekket konfekt. Ingredienser ble smeltet i kobbergryter, søtsaker forsiktig kuttet for hånd og presentert i vakre design, fortidens mørkegrønne og mahognifarger.
Ett år senere flyttet vi: vi hadde forelsket oss i en sjarmerende liten butikk på øya Södermalm. Store vinduer lar forbipasserende se rett inn på kjøkkenet vårt og se oss jobbe. Appetittvekkende dufter inviterer shoppere inn for karameller og kaffe, jazz i bakgrunnen.
Våren 2018 investerte vi i en sjokolademaskin for å kunne dyppe de myke sjokoladene våre i et fint teppe av sjokolade og ta dem til neste nivå. En ny klassiker ble født og nå ble det skikkelig folksomt på kjøkkenet på Södermalm.
I dag er karameller mer på moten enn noen gang. Mesteparten av vår produksjon og kreative magi foregår nå i en liten fabrikk i en gammel, rød mursteinsbygning nord i Stockholm. Men butikken vår på Nytorgsgatan forblir vårt bankende hjerte.
Vårt utgangspunkt er alltid med den klassiske karamellen i fokus, den tidløse komboen av fløte, smør og sukker er vanskelig å slå. I dag leker vi med smaker, teksturer og former for å kunne gi deg nye opplevelser. Med øye for detaljer og kjærlighet for håndverk flørter vi med 40-tallets teft og eleganse når vi nå skaper nye, egne klassikere. Våre produkter kommer med et løfte om at utsiden skal være like smakfull som innsiden.